Contact en reserveren

Camping de Veenborg
Van Arnhemslaan 2
9615 TD Kolham
06 - 20478897
info@campingdeveenborg.nl
GPS N 53 10.442, E 6 43.054

* GRATIS WIFI *


facebook

Camping de Veenborg

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!

Hemelvaart

 

Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar met Hemelvaart en Pinksteren.

PAASAANBIEDING

Camping de Veenborg heeft een leuke aanbieding. Kom donderdag, vrijdag zaterdag en zondag kamperen voor maar 40 euro !

Zeg je Pasen, dan zeg je de Bloemenjaarmarkt in Groningen. Op de laatste vrijdag voor Pasen, dit jaar op 19 april 2019, wordt de binnenstad van Groningen traditioneel omgetoverd tot de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland.  Op Tweede Paasdag bruist het van de gezelligheid op landgoed Fraeylemaborg. Deze dag is er een Tuin en Lifestyle fair met woonaccessoires en lifestyle producten. Een ritje in een historische trein? Op Tweede Paasdag kan het! De trein van STAR rijdt die dag tussen Stadskanaal en Veendam. Het is ook mogelijk op te stappen in Bareveld of Wildervank. Het traject is 26 kilometer lang. Daarmee is het de langste museumspoorlijn van Nederland.

Chalets te huur, ook in de winterperiode

  

Sinds kort hebben we naast onze vier verhuur caravans ook twee chalets beschikbaar voor de verhuur. De chalets zijn geschikt voor 2 volwassenen en twee kinderen en zijn het gehele jaar geopend. De chalets zijn volledig ingericht, inclusief handdoeken en beddengoed, en u heeft een eigen badkamer. De chalets worden ook verhuurd via booking.com

Booking Award

In februari hebben wij van onze gasten van Booking.com een prachtige beoordeling ontvangen, en in 2019 proberen we dit uiteraard te overtreffen ! Iedereen hartelijk dank voor de feedback, en voor het gezellige bezoek.

Camping gesloten

Het is weer voorbij die mooie zomer. De caravans zijn schoon en gaan weer in de stalling. U bent op 1 april 2019 weer van harte welkom bij ons op de camping.

Nu ook ebikes te huur

 

1 dag van te voren reserveren,  de kosten bedragen 25 euro per ebike per dag.

Wij hebben nog geen last van de droogte.

Onze bomen en struiken staan er nog prima bij, het gras is ook nog mooi groen. We hebben zelfs nog wat bossage netjes gesnoeid vorige week, dus de veldjes liggen er nog prima bij.

Barbecue

Het barbecue seizoen is weer begonnen, en het was weer erg gezellig gisteravond. Prachtig weer, lekker eten en drinken, en gezelligheid. Wat wil je nog meer, dit is ons campingleven.

Camping plekken

Wij hebben ruime camping plekken voorzien van water stroom en een vuilwater afvoer.

Voorjaar!

De camping is weer open sinds 1 april maar het is nog een een beetje een kale boel. Gelukkig zien we de blaadjes per dag verder uit de knop komen, dus dat wordt nu heel snel anders . Rene heeft hard gewerkt de afgelopen tijd. In de herfst zijn alle bossen gesnoeid en dat wordt inmiddels een grote klus. Alle veldjes zijn glad gemaakt, de kale plekken zijn ingezaaid, alles ligt er weer mooi bij. Kortom Lente doe je best…