Contact

Camping de Veenborg
Van Arnhemslaan 2
9615 TD Kolham
06 - 20478897
info@campingdeveenborg.nl
GPS N 53 10.442, E 6 43.054

* GRATIS WIFI *


facebook

Camping de Veenborg

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!

Camping plekken

Wij hebben ruime camping plekken voorzien van water stroom en een vuilwater afvoer.

Voorjaar!

De camping is weer open sinds 1 april maar het is nog een een beetje een kale boel. Gelukkig zien we de blaadjes per dag verder uit de knop komen, dus dat wordt nu heel snel anders . Rene heeft hard gewerkt de afgelopen tijd. In de herfst zijn alle bossen gesnoeid en dat wordt inmiddels een grote klus. Alle veldjes zijn glad gemaakt, de kale plekken zijn ingezaaid, alles ligt er weer mooi bij. Kortom Lente doe je best…

Voorjaarsaanbieding:

Kom een week kamperen in April of Mei en betaal maar 80 euro per caravan . Of blijf meteen een hele maand en betaal slechts €250,00. De prijzen zijn excl. toeristenbelasting (€1,00 p.p.p.n. en stroom €0,50 per verbruikte kwh)

 

Nieuwe verhuurcaravans

Kijk op onze verhuurpagina, want vanwege grote drukte hebben we er twee nieuwe oldtimers bij!

 

Weer open vanaf 1 april

Vanaf 1 april is de camping weer geopend! Welkom!

Ter voorbereiding hebben we op de SVR beurzen gestaan in Apeldoorn, Assen en Venray

Horeca uitgebreid

feesttent3BBQ? Brunch? Maaltijd uit de ‘dutch oven’?

Het kan allemaal bij ons in de tent! En voor een zeer vriendelijk tarief!

Lees meer >>

Nu een Rustpunt!

Wij zijn sinds kort ook een rustpunt! Een rustpunt (herkenbaar aan het rustpuntbord) tref je aan op een particulier erf, langs een wandel- of fietsroute. Er is thee en koffie (zelfbediening), er ligt een fietspomp, je kunt er je elektrische fiets opladen en er is een bandenplaksetje aanwezig. Binnenkort ook ijsverkoop!

Fietsvriendelijke camping

Groninger Museum dichtbij camping de veenborg

Een heerlijke fietstocht is pas echt geslaagd wanneer je als fietser een goede ontvangst krijgt op dat leuke terrasje onderweg, op de camping of in het hotel. Wanneer je daar de bidon kunt vullen, de elektrische fiets kunt opladen of – voor pechgevallen – een reparatiesetje aantreft. En als je blijft overnachten, je je fiets veilig kunt stallen. Bedrijven met het Fietsers Welkom! kwaliteitslabel bieden je dat extra stukje service. Er zijn al meer dan 1100 aangesloten bedrijven, verspreid over het hele land. Ze liggen ook nog eens aan of in de buurt van een LF-route of fietsknooppunt.

Feesttent verhuur

Onze feesttent gaan we begin april weer opbouwen. Voor een gezellige bbq of (familie)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruimte in de feesttent voor maximaal 60 personen, bij grote gezelschappen zetten we een extra tent ervoor. Bruiloften, jubilea, kinderfeestjes, themafeesten, in overleg is van alles mogelijk, voor een hele redelijke prijs.

 

Caravan verhuur NIEUW

caravan verhuurWe hebben een uitbreiding van huur caravans: Wil je graag kamperen, maar heb je zelf geen caravan ? Huur dan een volledig ingerichte caravan bij ons op de camping! Huren is veel goedkoper als aanschaffen! Je hebt geen zorgen over aanschaf, afschrijving, onderhoud en reparaties. Wij zetten de caravan voor je op de plek, koffertje inpakken en hup naar de camping, wat een gemak!

Voor beschikbaarheid en prijzen neem contact met ons op