Huur nu een compleet ingerichte oldtimer caravan...  Ga terug naar 1970 toen geluk heel gewoon was… 

Alle accommodaties  verhuren wij via Booking.com. Zoek op “Veenborg” of  “Kolham” en dan vindt u ons direct bovenaan. Wij adviseren u om vroegtijdig te reserveren, want de caravans zijn erg populair. Een babybedje is tegen een kleine vergoeding beschikbaar op afspraak. Er mag absoluut niet worden gerookt in de caravans of in de voortenten. In onze verhuur accomodaties zijn geen huisdieren toegestaan.

Boek nu ook via Booking.com

Zie hieronder onze kleine tweepersoonsbudget caravans; de Kip, de Chateau, de Knaus en de TEC.  De Kip en de Chateau zijn volledig ingericht in de jaren 70 stijl. De TEC en de Knaus zijn van de jaren 80. Deze caravans zijn geschikt voor twee personen. Handdoeken en het beddengoed zijn aanwezig, evenals koffie en thee. U hoeft alleen maar uw persoonlijke spullen mee te nemen!

Wilt u met uw gezin kamperen dan kunt u gebruik maken van onze Oldtimer Tabbert Comtesse. Deze caravan is bijna 6 meter lang, en is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

Ons tenthuis is ook zeer geschikt voor gezinnen. In het tenthuis heeft u wat meer luxe dan in een "gewone" tent, maar u heeft toch het "buiten campinggevoel". In de tenthuis is een tweepersoonsbed en een stapelbed aanwezig. Daarnaast is er een keukentje en een eethoek, en een gezellig terras.

Wilt u meer luxe, en wilt u een eigen badkamer ? Wij verhuren ook twee chalets, de Florida en de Cosalt. Beide chalets zijn geschikt voor 2 volwassenen en twee kinderen, en beschikken over een tweepersoonsbed en twee eenpersoons bedden. In beide chalets is een badkamer met douche en toilet aanwezig.