Huur nu een compleet ingerichte oldtimer caravan of een chalet...  Ga terug naar 1970 toen geluk heel gewoon was… 

Alle accommodaties  verhuren wij via Booking.com. Zoek op “Veenborg” of  “Kolham” dan vindt u ons direct bovenaan. Wij adviseren u om vroegtijdig te reserveren, want de caravans en chalets zijn erg populair. Een babybedje is tegen een kleine vergoeding beschikbaar op afspraak. Er mag absoluut niet worden gerookt in de caravans of in de voortenten. In onze verhuur accomodaties zijn geen huisdieren toegestaan.

Boek nu ook via Booking.com

Zie hieronder onze kleine tweepersoonsbudget caravans; de Kip, de Chateau, de Knaus en de TEC.  Alle caravans en chalets zijn volledig ingericht. De caravans zijn geschikt voor twee personen. Handdoeken en het beddengoed zijn aanwezig, evenals koffie en thee. U hoeft alleen maar uw persoonlijke spullen mee te nemen!

Wilt u met uw gezin kamperen dan kunt u gebruik maken van onze Oldtimer Tabbert Comtesse. Deze caravan is bijna 6 meter lang, en is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

Wilt u meer luxe en een eigen badkamer ? Wij verhuren chalets welke zijn geschikt zijn voor 2 volwassenen en twee kinderen, voor minimaal 2 nachten per keer. Alle accomodties verhuren wij via bookig.com.