Contact
Camping de Veenborg
Van Arnhemslaan 2
9615 TD Kolham
06 - 20478897
info@campingdeveenborg.nl
GPS N 53 10.442, E 6 43.054

* GRATIS WIFI *


facebook

Camping de Veenborg

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!

Verhuur caravans

Wij hebben ons arsenaal aan verhuurcaravans flink uitgebreid. Inmiddels beschikken wij over vier verhuurcaravans. De Kip, de Chateau, de Knaus en de Comtesse. De eerste drie zijn tweepersoons caravans, de Comtesse is geschikt voor maximaal 4 personen. Alle caravans zijn volledig ingericht. Beddengoed is aanwezig, evenals koffie, thee, water en sap. U hoeft alleen maar uw persoonlijke spullen mee te nemen!

Prijzen en beschikbaarheid vindt u in Booking.com Wij adviseren u om via deze site te reserveren, want de caravans zitten vrij snel vol!

https://www.booking.com/hotel/nl/de-veenborg.nl

 

Kom nostalgisch kamperen in onze prachtige authentieke Kip Caravan van bouwjaar 1971. Dit juweeltje heeft jaren bij familie van ons in de schuur gestaan. De caravan is nog helemaal origineel, dus als u terug wilt naar de 70-er jaren, huur dan deze caravan die van alle gemakken is voorzien.  De Kip is geschikt voor twee personen en kost 35 euro per nacht, excl. toeristenbelasting.

Gaat u voor Luxe met een grote L?  Kom dan kamperen in de Koninklijke Tabbert Comtesse.

Deze over de top caravan heeft rood hoogpolig tapijt, een kroonluchter en is werkelijk schitterend. Ook deze oldtimer is nog helemaal origineel. In 1973 konden ze echt caravans bouwen! De Tabbert is groot, meer dan 5 meter lang, met een grote voortent er voor. Ruim genoeg voor een gezin met twee kinderen. De prijs van de Tabbert is 50 euro per nacht, excl toeristenbelasting.

In alle caravans mag niet gerookt worden. Honden zijn toegestaan in de Knaus caravan.