Contact en reserveren
Camping de Veenborg
Van Arnhemslaan 2
9615 TD Kolham
06 - 20478897
info@campingdeveenborg.nl
GPS N 53 10.442, E 6 43.054

* GRATIS WIFI *


facebook

Camping de Veenborg

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!

Verhuur accommodaties

Wij verhuren alle accommodaties  via Booking.com Zoek op “Veenborg” of  “Kolham” en dan vindt u ons direct bovenaan. Wij adviseren u om vroegtijdig te reserveren, want de caravans zijn erg populair. Huisdieren zijn toegestaan in overleg. Een babybedje is tegen een kleine vergoeding beschikbaar op afspraak. Er mag absoluut niet worden gerookt in de caravans.  https://www.booking.com/hotel/nl/de-veenborg.nl.html

Wij hebben vier kleine budget caravans, de Kip, de Chateau, de Knaus en de Hobby.  De Kip en de Chateau zijn volledig ingericht in de jaren 70 stijl. De Hobby en de Knaus zijn van de jaren 80. Deze caravans zijn geschikt voor twee personen. Handdoeken en het beddengoed zijn aanwezig, evenals koffie, thee, water en sap. U hoeft alleen maar uw persoonlijke spullen mee te nemen!

 

 

Wilt u met uw gezin kamperen dan heeft u de keuze uit onze Oldtimer Tabbert Comtesse. Deze caravan is bijna 6 meter lang, en is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

      

 

Wilt u meer luxe, en wilt u een eigen badkamer ? Wij verhuren ook twee chalets, de Florida en de Cosalt. Deze chalets zijn ook voor langere tijd te huur, bijvoorbeeld wanneer u verhuisd bent. Beide chalets zijn geschikt voor 4 personen, en beide beschikken over een tweepersoons bed en twee eenpersoons bedden.

 

 

Wilt u wat bijzonders ? Heeft u een partner of een familielid die niet zo bekend met kamperen is, en wilt u hem of haar met het camping gevoel laten kennismaken ? Kom dan eens kamperen in ons Tenthuis! In het tenthuis heeft u wat meer luxe dan in een “gewone” tent, maar u heeft toch het “buiten campinggevoel” wat kamperen u biedt. Het tenthuis heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed en vis geschikt voor maximaal 4 personen.