Contact en reserveren
Camping de Veenborg
Van Arnhemslaan 2
9615 TD Kolham
06 - 20478897
info@campingdeveenborg.nl
GPS N 53 10.442, E 6 43.054

* GRATIS WIFI *


facebook

Camping de Veenborg

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!

Verhuur caravans

Wilt u het campinggevoel meemaken, maar beschikt u niet over een eigen caravan? Wij bieden op onze camping meerdere mogelijkheden om een volledig ingerichte caravan te huren. Prijzen en beschikbaarheid vindt u in Booking.com Wij adviseren u om vroegtijdig te reserveren, want de caravans zijn erg populair.

https://www.booking.com/hotel/nl/de-veenborg.nl.html

Wij hebben drie kleine budget tweepersoons caravans, een grote gezinscaravan, en twee chalets.

Ga terug naar 1975 met onze drie kleine Oldtimer caravans. We hebben een Kip van 1975, onze Chateau is van 1980, en de Knaus is van 1983. Deze caravans zijn volledig ingericht en geschikt voor twee personen. Handdoeken en het beddengoed zijn aanwezig, evenals koffie, thee, water en sap. U hoeft alleen maar uw persoonlijke spullen mee te nemen!

 

Wilt u met uw gezin kamperen dan heeft u de keuze uit onze Oldtimer Tabbert Comtesse. Deze caravan is bijna 6 meter lang, en is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

      

 

Wilt u meer luxe, en een eigen badkamer ? Dan is een Chalet een optie. De “kleine” caravans worden per nacht verhuurd, de chalets zijn voor minimaal 3 nachten te huur.

In de caravans mag niet gerookt worden.